Offentlige skøjteudlejning  

 

Aarhus Skøjteklub (ASK) har en aftale med Aarhus Kommune om udlejning af skøjter i den offentlige åbningstid. Den offentlige skøjteudlejning er en stor indtægtskilde for klubben, og er derved en stor faktor for klubbens eksistens.


Uden skøjteudlejningen vil vi ikke kunne tilbyde træning på højt niveau, eller en så bred træningsplan som vi gør. Det er derfor nødvendigt, at alle medlemmer tager vagter i den offentlige skøjteudlejning.


Vagterne er af forskellig længde, så man kan være heldig at få en vagt af kortere varighed end andre, men vagten tæller stadig det samme. Husk at møde ind til tiden.


Det er tilladt, at løbere over 11 år kan stå i skøjteudlejningen med en voksen. Dette kræver at løberen er ansvarlig, serviceminded og fysisk i stand til at udlevere og sætte skøjter på plads. På denne måde kan man tage to vagter på samme tid, når både voksen og løber er på vagt sammen. Løbere over 16 år kan stå i skøjteudlejningen, uden der en voksen til stede.


 

Booking af vagter her (Du skal opretter en ny bruger)


Alle medlemmer af ASK skal i løbet af en sæson tage op til 3 vagter, antallet kan variere og afhænger af antallet af vagter og medlemmer. Har man to børn, der går til kunstskøjteløb, skal man tage op til 6 vagter. 
Antallet af vagter kan blive 2 stk. hvis man hjælper med en anden opgave i klubben, f.eks. til Funskate.


Bliver du forhindret i at tage den vagt, som du har booket, er det dit eget ansvar at få den byttet, du kan evt. forsøge at bytte via Facebook . Der SKAL gives besked til ASK bestyrelsen, hvis du bytter en vagt, så kalenderen kan blive opdateret.


Et døgn før din booket vagt får du en påmindelse pr sms og mail.


Udebliver du fra vagten opkræves du DKK 2500 i administrationsgebyr.På forhånd tusind tak for hjælpen :-)


 

Nyheder

Aarhus Skøjteklub | Gøteborg Allé 9 | 8200 Aarhus N |