Skøjter 

Vil du låne skøjter?

I Aarhus Skøjteklub har vi låneskøjter fra størrelse 24 op til 41. Vi anbefaler alle der ikke selv har professionelle kunstskøjter at låne hos os. Aktive medlemmer kan leje disse gennem os for DKK 400,- samt et depositum på DKK 500,-.

Skal du købe skøjter?

Der findes mange forskellige mærker og indenfor hvert mærke findes der forskellige slags. F.eks. afhænger kravene til støvlens stivhed både af barnets vægt og hvilke spring barnet er i gang med at øve. Ligeledes er der stor forskel på skøjteklinger. Vi anbefaler derfor at valg af skøjter altid drøftes med vores cheftræner.

Når du ved, hvilke skøjter du skal på udkig efter kan du søge efter brugte skøjter på http://dba.dk/%22%20%5Ct%20%22_blank, http://guloggratis.dk/%22%20%5Ct%20%22_blank og facebook gruppen: Køb & Salg af professionelt udstyr til kunstskøjteløb.

Brugte begynderskøjter koster ca. kr. 500-1000,- Der er ofte billeder af skøjterne og det kan være en god idé lige at lade en af de mere erfarne i klubben eller cheftrænerne se på billederne. Støvlerne må ikke være ”knækket”. Det er også en god idé at søge hjælp til at finde den rigtige størrelse. Du kan se str. under bunden på de skøjter vi har i klubrummet.

Hvis du beslutter dig for at købe nye skøjter kan du købe dem her:

Skøjteslibning

Er du i tvivl om dine skøjter trænger til en slibning så spørg endelig.

Når du skal have skøjterne slebet, så gør følgende:

1. Gå ind på hjemmeside og vælg "Shop"

2. Læg produktet "Skøjteslibning" i kurven og betal.

3. Stil dine skøjter i sliberummet. Stil dem på hylden "Skal slibes".

4. Put en seddel med navn og holdnavn i den ene skøjte.

Vi sliber dem for dig.

 

 

Nyheder

Aarhus Skøjteklub | Gøteborg Allé 9 | 8200 Aarhus N |